Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Ο Εθνικισμός είναι το μέλλον


Στην μακραίωνη ιστορία της Ελλάδας βιώνουμε σήμερα ίσως την πιο κρίσιμη περίοδο, από θέμα εθνικής υπόστασης και φυσικής υπάρξεως ως λαός. Εγχώριοι και ξένοι δυνάστες, εκτελούν απαρέγκλιτα ένα σχέδιο εξόντωσης του ελληνικού λαού, εφαρμόζοντάς το κατά γράμμα κυρίως από το 1974 και εντεύθεν, δηλαδή κατά το αμαρτωλό καθεστώς της "μεταπολίτευσης". Σε καιρούς απόλυτης σήψης και παρακμής της ελληνικής κοινωνίας, ένα είναι το ερώτημα που απασχολεί κάθε σκεπτόμενο πολίτη που αγωνιά για το μέλλον το δικό του και των παιδιών του: Το τι μέλλει γενέσθαι και ποια θα είναι η κατάληξη όλης αυτής της καταστροφικής πολιτικής ;


Έχουν γίνει πάμπολλες αναφορές και αναλύσεις περί των "καμωμάτων" της αισχρής μεταπολιτευτικής δημοκρατίας και των πτυχών αυτής που ολοκληρωτικά συνέβαλλαν στη σημερινή κατάντια της Πατρίδας μας. Δεν χρειάζεται κάποιος να έχει εντρυφήσει στις αρχές της οικονομικής θεωρίας για να αντιληφθεί το τι συμβαίνει στην κοινωνία μας. Δείκτες ανεργίας που ξεπερνούν το 24%, απόλυτη φτωχοποίηση των ελληνικών οικογενειών, λουκέτα σε επιχειρήσεις και ανελέητη φορολόγηση περιέχει η πολιτική που στηρίζουν όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου. Μια κοινωνία που "βράζει" από εγκληματικότητα, ανασφάλεια και τρομοκράτηση των πολιτών, καθώς επίσης και ένα σχέδιο αλλοίωσης του πληθυσμού, με νέους να μεταναστεύουν σωρηδόν για εύρεση εργασίας, την υπογεννητικότητα να αποτελεί μια μάστιγα, τις χιλιάδες αυτοκτονίες και απ' την άλλη πλευρά ορδές λαθρομεταναστών να εγκαθίστανται σε κάθε γωνιά της ελληνικής γης, είναι μερικά γνωρίσματα της εποχής μας. Και ανάμεσα σε όλα αυτά, μια ισοπέδωση Αξιών, Ιδανικών και Παραδόσεων, ένας πόλεμος συνειδήσεων εις το όνομα ενός δήθεν ανθρωπισμού και μια συστηματική προσπάθεια αλώσεως του Εθνικού φρονήματος, συνθέτουν ένα τραγικό σκηνικό σε βάρος του ελληνικού λαού.

Ωστόσο με μια πιο προσεκτική ματιά διαπιστώνουμε πως οι εκάστοτε κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις ανάγονται σε ένα ευρύτερο γεωπολιτικό πλαίσιο μέσα σε έναν πόλεμο συμφερόντων μεταξύ των κρατών. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε μπροστά σε μία παγκόσμια κατάρρευση ενός καπιταλιστικού συστήματος το οποίο το μόνο που κατάφερε είναι να επιβάλλει την αρρώστια του καταναλωτισμού στις κοινωνίες και να υποδουλώσει τους ανθρώπους στην κυριαρχία του χρήματος. Εστιάζοντας στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι, είναι εμφανές πως η Ευρώπη από κοιτίδα Πολιτισμού, Αξιών και Ιδανικών, με επίκεντρο φυσικά την Ελλάδα, έχει γίνει ο πρωταρχικός στόχος της παγκοσμιοποίησης, για την επιβολή μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης χωρίς Πατρίδες, χωρίς Θρησκείες, χωρίς Πολιτισμούς. Το ζήτημα της οικονομίας βεβαίως για το μοντέλο του Εθνικισμού δεν θεωρείται πρωτεύον, καθώς ένα Έθνος που έχει απωλέσει την εθνική του κυριαρχία, παύει να είναι ελεύθερο.

Οι πολιτικές εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο σηματοδοτούν ένα φαινόμενο καθόλου αρεστό στους δυνάστες των Εθνών. Την άνοδο του Εθνικισμού, η οποία δεν ήρθε ως αντίδραση ή ως παροδικό φαινόμενο, αλλά ως μια συνειδητή επιλογή, μια επιστροφή στα πατρογονικά ένστικτα και ως ένα ασφαλές καταφύγιο Ψυχών και Συνειδήσεων. Η ατελείωτη και συστηματική προπαγάνδα των ΜΜΕ και ο βρώμικος ρόλος της πολιτικής και καλλιτεχνικής "ελίτ" που διαβιεί εις βάρος του λαού, δεν καρποφόρησε και τρανό παράδειγμα αυτής, το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών, αλλά και της ανάδειξης των εθνικιστικών δυνάμεων σε όλη την Ευρώπη.

Η παραπάνω ανάλυση αποτελεί μια μικρογραφία, μια σύνοψη των όσων έχουν συμβεί έως σήμερα σε όλα τα επίπεδα των εξελίξεων. Ένα όμως είναι το κοινό συμπέρασμα σε σχέση με μια αντίστοιχη εμπεριστατωμένη έρευνα και ανάλυση: οι διαπιστώσεις. Όποιος δεν αντιλαμβάνεται αυτές τις διαπιστώσεις τότε ή εθελοτυφλεί ή αποτελεί ο ίδιος μέρος αυτού του βρώμικου συστήματος. Συνεπώς από έναν κοινό τόπο ξεκινά η τοποθέτηση κάθε θεωρίας για την εξεύρεση λύσεων. Η εθνικιστική ιδεολογία που για χρόνια ήταν στο "απόσπασμα", ένεκα της κυριαρχίας του καπιταλισμού και του φιλελευθερισμού, πνέει ξανά στους αιθέρες της Ευρώπης. Παρ'όλη τη λυσσαλέα και επιθετική στάση των καθεστωτικών οργάνων, οι λαοί ξύπνησαν από τη ραστώνη και την γαλήνη της δήθεν ευημερίας και συντάσσονται μαζικά στις τάξεις των κομμάτων που αγωνίζονται για μία Ευρώπη των Εθνών. Το μέλλον από εδώ και στο εξής σίγουρα δεν προμηνύεται "ήσυχο" για την αστική τάξη που τόσο άνετα έμαθε να βολεύεται στον καναπέ και να δέχεται παθητικά κάθε ασέλγεια της Νέας Τάξης Πραγμάτων εις βάρος της Πατρίδας μας.

Ένα από τα συνθήματα που κυριαρχεί για χρόνια στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών αναφέρει πως "Ο καπιταλισμός είναι η δυστυχία μας", εκφράζοντας την για δεκαετίες αγωνία μιας μικρής μερίδας ανθρώπων για το μέλλον αυτής της χώρας. Τώρα που επήλθε η επιβεβαίωση των όσων επί χρόνια φώναζαν οι Εθνικιστές σε πλατείες και πεζοδρόμια, τώρα ήρθε η ώρα αυτό το σύνθημα να ξαναγραφτεί, αναγράφοντας: "Καπιταλιστές, ο Εθνικισμός θα γίνει ο εφιάλτης σας!".

Πεδίον Δόξης Λαμπρό λοιπόν ανοίγεται διάπλατα για όσους είναι αποφασισμένοι να δώσουν αυτόν τον αγώνα για την υπεράσπιση των Ιδεωδών του Έθνους και της Φυλής μας. Ο φόβος και η αγωνία που σήμερα διακατέχει μια ολόκληρη κοινωνία, θα μετατραπεί σε ελπίδα και αποφασιστικότητα, ενεργοποιώντας όλα εκείνα τα στοιχεία που κρύβονται στο γονίδιο του Έλληνα. Τότε θα αναγνωρισθεί το Δίκαιο και θα λάμψει η Αλήθεια κάτω από το φως της Χρυσής Αυγής του ελληνισμού και ακόμα και στους "δύσπιστους" της εποχής μας θα έρθουν στο μυαλό τα λόγια του μεγάλου μας φιλοσόφου Ν. Καζαντζάκη, επίκαιρα όσο ποτέ: "Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε; Πολέμα!"