Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Νέα επίθεση σε συνήγορο υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής - Η παρακρατική τρομοκρατία δεν θα περάσει!



Απογοητευμένοι πλήρως από την έκβαση της "δίκης της Χρυσής Αυγής" όπου καθημερινά στην ακροαματική διαδικασία αποκαλύπτεται το ανύπαρκτο κατηγορητήριο και η σκευωρία κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης της Χώρας οι πραίτορες του παρακράτους επιχειρούν να επηρεάσουν την εξέλιξη της δίκης και να τρομοκρατήσουν τους συνηγόρους υπεράσπισης.


Το περασμένο Σάββατο ομάδα "γνωστών- αγνώστων" του "αντιφασιστικού" παρακράτους εισέβαλε στην πολυκατοικία όπου βρίσκεται το γραφείο του Συναγωνιστή και συνηγόρου υπεράσπισης, Δημήτριου Τζεμπετζή.

Οι παρακρατικοί, αφού παραβίασαν την πόρτα της πολυκατοικίας στην συνέχεια έσπασαν με βαριοπούλα την πόρτα της εισόδου του δικηγορικού γραφείου και προκάλεσαν σοβαρότατες υλικές ζημιές σε υπολογιστές και δικογραφίες.

Ο Συναγωνιστής Τζεμπετζής εκείνη την ώρα δεν ήταν στο γραφείο του, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν έγινε ούτε μία προσαγωγή από την Αστυνομία για την συγκεκριμένη επίθεση.

Σήμερα στον γνωστό παρακρατικό ιστότοπο οι "αντιφασίστες" ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση στο δικηγορικό γραφείο.

Στέλνουμε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως η τρομοκρατία του αριστερού κράτους και του παρακράτους δεν θα περάσει και σύντομα η Αλήθεια θα λάμψει!


Διαβάστε περισσότερα: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ