Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Η Χρυσή Αυγή είσαι εσύ! Στήριξε έμπρακτα τον Αγώνα μας



Στην Ελλάδα υπάρχουν δύο μονάχα κόμματα. Από τη μία πλευρά βρίσκονται τα κόμματα της κλεπτοκρατίας, τα οποία λαμβάνουν αφειδώς κρατικό χρήμα, προκειμένου να προωθούν την λαθρομετανάστευση και να ψηφίζουν μνημόνια.

Από την άλλη πλευρά βρίσκεται η Χρυσή Αυγή, η οποία δίνει απροσκύνητη εναντίον όλων των Αγώνα για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Ως γνωστό τα κόμματα της κλεπτοκρατίας αποφάσισαν την παράνομη και αντισυνταγματική αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής.



Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό κόμμα που δεν λαμβάνει ούτε ένα ευρώ κρατικού χρήματος, κάνοντας μάλιστα σειρά διανομών τροφίμων και κοινωνικών δράσεων, για την στήριξη του δοκιμαζόμενου Ελληνικού Λαού.

Παράλληλα με τις μεθοδεύσεις 
των κομμάτων της κλεπτοκρατίας, η Χρυσή Αυγή έχει να αντιμετωπίσει την φίμωση από τα ΜΜΕ των ολιγαρχών και τη συνεχή πολιτική τρομοκρατία του παρακράτους και των ξένων μυστικών υπηρεσιών.

Σε αυτό τον αγώνα υπέρ των Ελλήνων η Χρυσή Αυγή διαθέτει ένα και μόνο ισχυρό όπλο: Την στήριξη του Ελληνικού Λαού.

Η Δύναμη του Ελληνικού Λαού είναι η Χρυσή Αυγή και η Δύναμη της Χρυσής Αυγής είναι ο Ελληνικός Λαός!

Μέσα στη σκοτεινότερη Τυραννία που σκεπάζει το Λαό και την Πατρίδα μας, κρατάμε άσβεστη τη Δάδα της Εθνικής Αντίστασης: Η Χρυσή Αυγή είσαι εσύ! Στήριξε έμπρακτα τον Αγώνα μας!

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 0026.0315.83.0200590942

IBAN: GR 04026 03150 00083 02005 90942

Στοιχεία υποκαταστήματος: Λεωφόρος Ειρήνης 15, Τ.Κ. 15121, Πεύκη




Διαβάστε περισσότερα: