Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Δικαστική απόφαση-ράπισμα στην κομμουνιστική ασυδοσία: Και δεύτερη καταδίκη του ευρωβουλευτή Ζαριανόπουλου για συκοφαντίες κατά της Χρυσής Αυγής!



Η Ελληνική Δικαιοσύνη θέτει φραγμό στις συκοφαντίες και στις ύβρεις κατά της Χρυσής Αυγής ,  καταδικάζοντας τους συκοφάντες της και στον δεύτερο βαθμό.

Με την υπ’αριθμόν 174/2018 απόφασή του   το Εφετείο Θεσσαλονίκης επικύρωσε την πρωτόδικη απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης με την οποία είχε υποχρεωθεί ο νυν Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Σωτ. Ζαριανόπουλος να καταβάλει χρηματική ικανοποίηση στους Συναγωνιστές Αντώνη Γρέγο , Πολύβιο Ζησιμόπουλο και Αρτέμη Ματθαιόπουλο , λόγω των εξυβριστικών και συκοφαντικών δηλώσεων που είχε απευθύνει εναντίον τους.


Σημειωτέον δε,  ότι τόσο η εφετειακή όσο και η πρωτόδικη απόφαση αναγνωρίζουν στο σκεπτικό τους ότι «αποτελεί συλλογικό εξυβριστικό χαρακτηρισμό για όλα τα άτομα της σχετικής ολότητας ,δηλαδή για όλους τους βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής , οι αξιολογικές κρίσεις και χαρακτηρισμοί , μεταξύ των οποίων και οι εν προκειμένω. Συνεπώς , τα όσα ισχυρίζεται (ο εναγόμενος) , περί του ότι δεν απευθυνόταν σε αυτούς (τους ενάγοντες)  προσωπικά  και περί του ότι ουδόλως τους γνωρίζει , ουδεμία επιρροή ασκούν »

 Τι σημαίνει αυτό με απλά λόγια; Ότι  οι συκοφάντες μας , οι οποίοι έως τώρα θεωρούσαν ότι θα μπορούσαν ανενόχλητοι να  συκοφαντούν , να σπιλώνουν και να υβρίζουν  , πλέον θα είναι υπόλογοι για τις πράξεις τους. Μπαίνει φραγμός στην ασυδοσία τους.

Αυτός είναι και ο λόγος που κάθε λογής κόμματα και αποκόμματα της Αριστεράς έσπευσαν να καταγγείλουν τους Δικαστές  και να κλαφτούν για το αποτέλεσμα της απόφασης του Εφετείου Θεσσαλονίκης, όπως ακριβώς κάνουν κάθε φορά που οι αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης δεν είναι συμβατές με τις αρρωστημένες ιδεοληψίες τους.

Προφανώς ο υβριστής και συκοφάντης μας Ζαριανόπουλος και οι σύντροφοί του , θα προτιμούσε   τις δικαστικές αποφάσεις να τις εκδίδουν όχι Πρωτοδίκες και Εφέτες ,  αλλά λαϊκοί «δικαστές»  σε δικαστήρια του βουνού. Δυστυχώς για αυτόν όμως και ευτυχώς για την Πατρίδα μας , ο Ελληνικός Στρατός και ο Ελληνικός Λαός φρόντισαν , στον Γράμμο και στο Βίτσι , να εξαλείψουν δια παντός από τον τόπο μας αυτού του είδους την κομμουνιστική «δικαιοσύνη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 



Και για λόγους πληρότητας της ενημέρωσης , σας παραθέτουμε και την επική ανακοίνωση του ΚΚΕ η οποία , πέραν της κλασικής κλάψας ,ασχολείται με το κατά πόσον  είναι  φουσκωμένα  τα...πανιά της Χρυσής Αυγής!!!