Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Αγώνας για την Ιδέα χωρίς «Δούναι και λαβείν»!



«O Θεός δίνει το σύνθημα της μάχης, κι ορμώ κι εγώ στην έφοδο… Η προσευκή μου δεν είναι κλαψούρισμα ζητιάνου μήτε ερωτικιά εξομολόγηση. Μήτε ταπεινός απολογισμός εμποράκου: σου ’δώκα, δώσε μου. Η προσευκή μου είναι αναφορά στρατιώτη σε στρατηγό…».

ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ – Η ΠΡΟΣΕΥΚΗ ΜΟΥ


“Το πάρε δώσε”, δεν έχει θέση στην ψυχή ενός Ιδεολόγου, δεν καθορίζει ούτε την βούλησή του, ούτε τα έργα του, ούτε τις αποφάσεις του. Όμως, οι πολλοί και έτσι πάντα ήταν στον κόσμο, δεν ήταν ποτέ Ιδεολόγοι.

Μας πολεμά δέκα ολόκληρα χρόνια ένα ολόκληρο σύστημα. Κατόρθωσε να πετύχει εις βάρος μας μια νίκη σημαντική, να θέσει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών έξω από το προσκήνιο της πολιτικής ζωής με το περίφημο 2,93%!


Τα σχέδιά τους εναντίον μας ήταν ιδιαίτερα επιδέξια, κτύπησαν σε ένστικτα χαμηλά, στο συμφέρον και στην επικρατούσα στον όχλο αφέλεια και βρήκαν ανταπόκριση και είχαν βέβαια για τον σκοπό τους αυτό όλα τα μέσα … Και εμείς από την πλευρά μας, αποδειχθήκαμε αφελείς για να αντιμετωπίσουμε την δολερή πανουργία τους. Γιατί όπως έχει πει χιλιάδες χρόνια πριν ο Αριστοφάνης “Εν αμίλλαις πονηραίς αθλιώτερος ο νικήσας”.

Όμως, το «Δούναι και λαβείν»(“Το πάρε δώσε”), στο οποίο αναφέρεται ο Νικόλαος Καζαντζάκης, πρέπει να είναι απαγορευτικό για κάθε μαχητή της Ιδέας. Όσοι δεν θέλουν να δώσουν την μάχη στο πλευρό μας, ας το λησμονήσουν και όσοι το πίστευαν, ευτυχώς μας λησμόνησαν…

Ο πόλεμος εναντίον της Χρυσής Αυγής από ένα ολόκληρο Σύστημα δεν τέλειωσε τον Ιούλιο του 2019. Συνεχίζεται και συνεχίζεται μάλιστα σε ένα πεδίο ιδιαίτερα σημαντικό για την πορεία μας. Είναι πλέον πόλεμος Ψυχολογικός(Ψ. Π.). Θέλουν να κάμψουν το ηθικό αυτών που δεν λύγισαν και επιμένουν και για τον λόγο αυτό προσπαθούν με κάθε τρόπο να σταλάξουν στην ψυχή τους την ηττοπάθεια, την αμφιβολία, την αβεβαιότητα, τον φόβο.

ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ και ΚΑΘΑΡΣΗ η απαίτηση των καιρών για να γεννηθεί μια Νέα Φρουρά στις κρίσιμες ημέρες που έρχονται και κατά τις οποίες θα δοκιμαστεί σκληρά από κρίση οικονομική και κοινωνική η υπάρχουσα πολιτική κατάσταση.

Πρέπει να κρατήσουμε άπαρτο το Κάστρο - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, πρέπει να κερδίσουμε την μάχη του ψυχολογικού πολέμου και ο μόνος τρόπος για να κερδηθεί αυτή η μάχη είναι να δούμε τον αγώνα μας πέρα από κάθε λογική των αριθμών, πέρα από κάθε “πάρε δώσε”, Αγώνας προπαντός για την Ιδέα και μόνον για την Ιδέα! “Όσοι ζωντανοί” στο Εθνικό Προσκλητήριο. Καμία μάχη δεν χάθηκε ακόμη, γιατί χαμένη μάχη είναι μόνον η μάχη που δεν δόθηκε ποτέ.