Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ 1821 ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

 



"25η Μαρτίου 2021: διακόσια ολόκληρα χρόνια συμπληρώνονται από την Επανάσταση του 1821, από το ξεσηκωμό του Γένους με σκοπό μια αληθινή ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Σήμερα, δύο αιώνες μετά, η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ αυτή μένει λειψή και είναι πραγματικά θλιβερό να υποκρίνονται ότι τιμούν το 1821, έναν υπέροχο Αγώνα εναντίον μίας αυτοκρατορίας, οι ίδιοι οι οποίοι με τις συνεχείς υποχωρήσεις τους έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σχεδόν σε επαρχία της Τουρκίας. 

Συνεχείς υποχωρήσεις στις τουρκικές προκλήσεις και αυτοί οι οποίοι κάνουν αυτές τις υποχωρήσεις να παίζουν ένα θέατρο του παραλόγου και να λένε ότι τιμούν αυτούς που έχυσαν το Αίμα τους υψώνοντας ψηλά τα Λάβαρα του “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ” και ακόμη του περίφημου “ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ”.

Μέσα σε αυτήν την προσκυνημένη χώρα των ραγιάδων υπάρχουν όμως ακόμη ελεύθεροι που συνεχίζουν το Αγώνα του 1821. Ελεύθεροι ακόμη και μέσα στις φυλακές, συνεχίζουν τον Αγώνα για μια Πατρίδα κυρίαρχη και δυνατή, μη λησμονώντας το “ακόμη τούτη η άνοιξη ραγιάδες ραγιάδες”.

Σε όλους τους Συναγωνιστές και τις Συναγωνίστριες, απευθύνω θερμό χαιρετισμό από τις φυλακές Δομοκού για την εθνική μας επέτειο και βροντοφωνάζω πίσω από τα κάγκελα μιας φυλακής ότι ο αγώνας του 1821 συνεχίζεται…"


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ:

 http://www.nmichaloliakos.gr