Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ "ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" (04-10-2021)

 Ο "Λαϊκός Σύνδεσμος -Χρυσή Αυγή" καταγγέλλει την νέα εκστρατεία λάσπης εναντίον του με αφορμή την δράση ατόμων η οποία δεν έχει την οποιαδήποτε σχέση με το Κίνημά μας. Η Χρυσή Αυγή παραμένει ένας νόμιμος πολιτικός σχηματισμός, ο οποίος δραστηριοποιείται με πρόσωπα επώνυμα και με νόμιμες πολιτικές ενέργειες. Είναι φανερό ότι το όλο κλίμα που δημιουργείται αποτελεί μια μεγάλη προβοκάτσια του Συστήματος, εναντίον της Χρυσής Αυγής, του Συστήματος που γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει, αλλά το βολεύει να συντηρεί αυτό το κλίμα μίσους ενάντια στο Κίνημά μας.  

Λίγες ημέρες πριν την συμπλήρωση ενός έτους από την  άδικη καταδίκη και φυλάκιση  των Συναγωνιστών  μας και του ιδρυτή του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, Νικολάου Μιχαλολιάκου, η απόφαση δεν έχει ακόμη καθαρογραφεί. Γιατί άραγε το κράτος καθυστερεί τις διαδικασίες της απονομής της δικαιοσύνης;

Έναν μήνα πριν την ημερομηνία 1/11, όταν το παρακράτος δολοφόνησε τα αδέλφια μας Γιώργο και Μάνο και τραυμάτισε σοβαρά τον Αλέξανδρο, ξεκίνησαν ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ξανά εναντίον του Κινήματός μας. Οι προβοκάτσιες σας δεν μας αγγίζουν. 

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δρα νόμιμα και στο φως και δεν έχει σχέση με όσα οι συκοφάντες της προσάπτουν. 

Εκ του Γραφείου Τύπου

Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή