Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Η Ιδεολογική βάση των Ελλήνων οι οποίοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή




Συχνά-πυκνά προωθείται με κάθε δυνατό τρόπο και μέθοδο, από την έντυπη, την τηλεοπτική, αλλά και την διαδικτυακή μορφή των μέσων μαζικής εξαπάτησης, το επιχείρημα των συνιστωσών του ανθελληνικού μεταπολιτευτικού απολυταρχικού καθεστώτος, πως σχεδόν στο σύνολό τους (εκτός από τους λίγους … ιδεολογικά … καταρτισμένους), όλοι αυτοί οι Έλληνες πολίτες οι οποίοι έδωσαν την ψήφο τους στην Χρυσή Αυγή, το έπραξαν ως μια μορφή διαμαρτυρίας προς τα πολιτικά κόμματα (του «συνταγματικού τόξου» βεβαίως…) για την συνολική κατάσταση στην οποία με την μέχρι σήμερα διαχείριση της εξουσίας έφεραν την χώρα. 
Περαιτέρω, πως όσοι επέλεξαν να ψηφίσουν την Χρυσή Αυγή το έκαναν προκειμένου να εκδηλώσουν έτσι την αντίθεσή τους πρωτίστως και κατά βάση στην οικονομική κατάσταση στην οποία περιήλθε ο τόπος και όχι τόσο επειδή τους ενώνουν κάποια κοινά στοιχεία με τον Λαϊκό Σύνδεσμο και την κοσμοθεωρία την οποία αυτός εκφράζει, δηλαδή τον Εθνικισμό. Πως θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να καταδείξουν την αντίθεση τους στην κατάντια της μεταπολιτευτικής πολιτικής («συνταγματικής» … για να μην ξεχνιόμαστε) σκηνής την οποία διαμόρφωσαν σαράντα χρόνια τώρα όλα τα κόμματα τα οποία συμμετέχουν σε αυτήν. Πως επέλεξαν αυτήν την κίνηση (την ψήφο στην Χρυσή Αυγή), για να καταδείξουν στους «δημοκράτες συνταγματικούς» πολιτικούς πως έχουν αποτύχει στο έργο τους και να τους υποδείξουν πως πρέπει να διορθώσουν τα κακώς κείμενα της … «δημοκρατίας» τους. 
Ακόμη, πως την ίδια στιγμή κατά την οποία αυτοί οι «εγγυητές της … δημοκρατίας» θα έχουν διορθώσει τα … κακώς κείμενα …, ίσως παρουσιάζοντας μια «νέα» «έντιμη και αξιόπιστη» πρόταση, με την μορφή ενδεχομένως ενός νέου «δημοκρατικού» κομματικού σχήματος, το οποίο θα απαρτίζεται από … «νέα» … πρόσωπα πολιτικών, οι οποίοι θα έχουν ως κύριο μέλημα την προάσπιση των συμφερόντων των Ελλήνων και του τόπου, τότε θεωρείται βέβαιο πως όλοι αυτοί οι «παραπλανημένοι» Έλληνες πολίτες θα επανέλθουν στον «ίσιο» δρόμο, θα επιστρέψουν στο αστικό κοινοβουλευτικό «δημοκρατικό» μαντρί.

Μετά από σχεδόν σαράντα έτη καταλήστευσης της δημόσιας Εθνικής περιουσίας, απληστίας, προαγωγής του ατομικισμού και όσων άλλων ασθενειών προκαλεί η συνεχής ανέλεγκτη κατοχή με κάθε μέσο (οικογενειοκρατία, αναξιοκρατία, χρηματισμός, διαπλοκή) της εξουσίας, δεν δύνανται να κατανοήσουν τα σε τελικό στάδιο ασθενή και διεφθαρμένα Εθνοπροδοτικά στοιχεία της μεταπολιτευτικής πολιτικής σκηνής, πως οι (καταρχήν) 450.000 Έλληνες οι οποίοι πήγαν στην Χρυσή Αυγή, το έπραξαν διότι στο σύνολό τους διακατέχονται και εμφορούνται από αισθήματα υψηλής αληθινής φιλοπατρίας, Εθνικής Συνείδησης και ανιδιοτελούς και πραγματικής αγάπης για τον συνέλληνα και το Ελληνικό Έθνος. 
Πως στην Ιδεολογικοπνευματική βάση τους χαρακτηρίζονται από την πίστη και τον σεβασμό στην Κοινή Θρησκεία, στις Κοινές Ρίζες, στην Κοινή Φυλετική, πολιτιστική και Εθνική Κληρονομιά. Αλλά όμως και της επίγνωσης της συλλογικής ευθύνης την οποία φέρουν, κατά το ατομικό ποσοστό που αναλογεί και βαρύνει τον καθένα, για την συντελεσθείσα ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. Και της επιτακτικής ανάγκης απόδοσης των ευθυνών σε όλους όσους εγκλημάτησαν κατά του Έθνους. 
Δεν εννοούν να καταλάβουν πως αυτό το μισό εκατομμύριο Έλληνες, απεγκλωβίστηκαν και ξέφυγαν οριστικά πια από τον ιδεολογικό εναγκαλισμό του Μορφέα, στον οποίο τους είχαν οδηγήσει με τα … ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα … όλοι όσοι κυβέρνησαν αυτόν τον τόπο τα τελευταία σχεδόν εβδομήντα έτη. Ενός Μορφέα μέσα στην αγκαλιά του οποίου σιγά σιγά δηλητηρίασαν την Ψυχή και την Συνείδηση του Ελληνικού Έθνους ώστε αρχικά να αποδεχθεί και στην συνέχεια να ενσωματώσει συνειδησιακά πλήρως και αναντιρρήτως την απαξίωση και την απόρριψη για κάθε Εθνική Αξία και Εθνικό Ιδανικό. Ενός Μορφέα μέσα στην αγκαλιά του οποίου συστηματικώς και στοχευμένα διαπαιδαγώγησαν τον Έλληνα ώστε τελικά να αποδεχθεί πλήρως την διαφθορά, την απληστία, την ασωτία, τον υλισμό, την λατρεία του χρήματος, του εύκολου και άκοπου κέρδους, ως το πρέπον και το σωστό.

Αυτό το μισό εκατομμύριο Ελλήνων λοιπόν οι οποίοι ψήφισαν την Χρυσή Αυγή, πράγματι έχουν Ιδεολογική βάση και έπραξαν κατά αυτόν τον τρόπο ενώπιον της κάλπης παρακινούμενοι από αυτήν ακριβώς την Ιδεολογία τους. Όπως ακριβώς θα πράξουν και ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μόλις θυμηθούν ξανά την Ελληνική Εθνική Συνείδηση και Ταυτότητα τους. Και αυτή η στιγμή δεν είναι καθόλου μακρινή …

Φ.Τ
Δικηγόρος Θεσσαλονίκης