Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
28-09-2013


Θέμα: Πίστη και Αγώνας έως την τελική Νίκη

Οι Ιδέες δεν αντιμετωπίζονται με ποινικές διώξεις, ιδίως όταν αυτές στερούνται νομικής βάσης. Το φρόνημα δεν διώκεται. Το Δίκαιο και η Αλήθεια θα υπερισχύσουν έναντι της αδικίας και του ψεύδους ,σε πείσμα των υποτελών αχυρανθρώπων που κυβερνούν την Πατρίδα μας.

Περήφανοι που συμμετέχουμε στον Αγώνα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής ,σηκώνουμε το χέρι αποδίδοντας Τιμή και Σεβασμό στον Αρχηγό και στους Συναγωνιστές μας που είναι αυτήν την στιγμή κρατούμενοι    ενός «δημοκρατικού» καθεστώτος, κατόπιν ενός «δημοκρατικού» πραξικοπήματος που εξευτέλισε κάθε έννοια Δικαίου.

Καλούμε τους Έλληνες Εθνικιστές να χαλυβδώσουν την Πίστη τους στον Αγώνα και να εξέλθουν δυνατότεροι αυτής της δοκιμασίας. Καλούμε  τους συμπολίτες μας να αποδοκιμάσουν τις έκνομες και πραξικοπηματικές σπασμωδικές ενέργειες ενός καταρρέοντος πολιτικού συστήματος, με το να υποστηρίξουν μαζικά το νόμιμο πολιτικό κόμμα της Χρυσής Αυγής. Καλούμε τους συναδέλφους μας δικηγόρους της Θεσσαλονίκης να στηρίξουν την Κίνηση Εθνικιστών Δικηγόρων, την Εθνικιστική φωνή στον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης.



«ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ,Ή ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ,Ή ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ…»  




Θεσσαλονίκη, 28-09-2013

Γραφείο Τύπου
ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ
ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ