Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Κραυγή αγωνίας από τους ακροαριστερούς κατήγορους της Χρυσής Αυγής: Δυστυχώς δεν θα γίνει πολιτική δίκη!


Κραυγή αγωνίας από τους ακροαριστερούς κατήγορους της Χρυσής Αυγής: Δυστυχώς δεν θα γίνει πολιτική δίκη!    Το εγχείρημα της καταδίκης της Χρυσής Αυγής μέσω μιας ενορχηστρωμένης σκευωρίας και ενός τραγελαφικού και σαθρού κατηγορητηρίου κρίνεται "τεχνικά δύσκολο" και νομικά αδύνατο ακόμα και για τους ακροαριστερούς συστημικούς κατήγορους των Ελλήνων Εθνικιστών.
    Ένας από τους δικηγόρους της πολιτικής αγωγής που εμφανίστηκε την προηγούμενη Δευτέρα στην εκπομπή "Ανατροπή" όπου αποκαλύφθηκε στο πανελλήνιο η απόλυτη ανυπαρξία στοιχείων εις βάρος της Χρυσής Αυγής, αρθρογράφησε στην "Εφημερίδα των Συντακτών" εκφράζοντας την αγωνία του για την δίκη.
    Η αγωνία του συνίσταται στο εξής: Το δικαστήριο δεν θα εξετάσει την πιθανή ιδεολογία των κατηγορουμένων και το φρόνημα τους, αλλά μόνο τα ποινικά στοιχεία και την σύνδεση αυτών με οποιαδήποτε παράνομη πράξη. Όπως γράφει χαρακτηριστικά:"... την ίδια ώρα που θα επιχειρείται η απαγόρευση κάθε ερώτησης που θα αποσκοπεί στην ανάδειξη της εθνικοσοσιαλιστικής ιδεολογίας και πρακτικής της Χρυσής Αυγής ως οργάνωσης...".



    Και εκεί είναι η κραυγή αγωνίας των ακροαριστερών κατηγόρων: Δεν θα γίνει πολιτική δίκη! Γιατί αφού γίνει μια δίκαιη δίκη με βάση τα ποινικά μόνο στοιχεία (που είναι ανύπαρκτα) και δεν λογιστούν ως "ενοχοποιητικά στοιχεία" τα άρθρα και οι ομιλίες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, τότε το σαθρό κατηγορητήριο περί "εγκληματικής οργάνωσης" θα καταρρεύσει με πάταγο, οι σκευωροί θα αποκαλυφθούν στο πανελλήνιο και το κόμμα των Ελλήνων Εθνικιστών θα δικαιωθεί πανηγυρικά!