Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Κίνηση Εθνικιστών Δικηγόρων: «Ο αγώνας για την επανελλήνιση της Παιδείας ξεκίνησε και είναι υπόθεση όλων μας»




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ  ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ


Η επιλογή 594 Ελλήνων Δασκάλων να στηρίξουν με την ψήφο τους το Εθνικιστικό Μέτωπο Εκπαιδευτικών στις εκλογές της 2ας Νοεμβρίου  , σηματοδοτεί την έναρξη της συλλογικής αντίστασης των εκπαιδευτικών ενάντια στον αφελληνισμό της Παιδείας  και προασπίζει την συνταγματική επιταγή περί Ελληνορθόδοξης εκπαίδευσης . 

Κυρίως όμως  στέλνει το μήνυμα  ότι υπάρχουν ακόμη Έλληνες Εκπαιδευτικοί με Ελληνική Ψυχή και Ιδανικά ,άξιοι συνάδελφοι της Αικατερίνης Χατζηγεωργίου , της Βασιλικής Παπαθανασίου ,και όλων των Διδασκάλων οι οποίοι θυσιάστηκαν για την Πατρίδα στους αγώνες του Έθνους μας ,από τον Μακεδονικό Αγώνα έως τον συμμοριτοπόλεμο.
Ενάντια στους αφιονισμένους μαρξιστές τύπου Φίλη αλλά και στους θλιβερούς συνοδοιπόρους τους ,τους νεοδημοκράτες και λοιπούς φιλελεύθερους απολογητές της Ρεπούση και της Γιαννάκου   , η Χρυσή Αυγή και το Ε.Μ.Ε. προσέφεραν στην Ελληνική μαθητιώσα νεολαία , 594 Εκπαιδευτικούς – υπερασπιστές της Εθνικής Παιδείας , 594 αίθουσες διδασκαλίας-κρυφά σχολειά , γωνιές αντίστασης και εθνικής ανάτασης ενάντια σε όσους με λύσσα πολεμούν κάθε τι το Εθνικό στον χώρο της Εκπαίδευσης.   
Η Κίνηση Εθνικιστών Δικηγόρων χαιρετίζει την θεσμοθετημένη πλέον παρουσία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στον χώρο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλες τις περιφέρειες της επικράτειας , και συγχαίρει τους Συναγωνιστές του Εθνικιστικού Μετώπου Εκπαιδευτικών. Χρυσή Αυγή παντού , είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι! Τα καλύτερα έπονται!

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
   

ΚΙΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ