Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Δεν τους ενδιαφέρει η απονομή δικαιοσύνης, αλλά να εξαφανίσουν την Χρυσή Αυγή



Επί 6 ολόκληρα χρόνια, το σύστημα πολεμά με κάθε παράνομο και ανήθικο τρόπο το Εθνικιστικό Κίνημα και είμαστε μόνιμος στόχος συκοφαντιών των διεφθαρμένων Μέσων Ενημέρωσης που αποδεδειγμένα έχουν γράψει τερατώδη ψεύδη για την Χρυσή Αυγή. Μας μισούν και δεν το κρύβουν.

Αυτό που συμβαίνει όμως από χθες, μετά την εισαγγελική πρόταση στην δίκη της Χρυσής Αυγής, ξεπερνά κάθε φαντασία. Στα πρωτοσέλιδα των φυλλάδων και στις ιστοσελίδες τους, γίνεται λόγος για «ξέπλυμα», «δυσάρεστη έκπληξη», «δίκη-φιάσκο» και άλλα πολλά, ενώ ήδη κάποιοι ξεκίνησαν εκστρατεία εκφοβισμού.


Και αναρωτιόμαστε: Τους ενδιαφέρει πραγματικά η απονομή δικαιοσύνης και να λάμψει η αλήθεια βάσει στοιχείων ή απλά θέλουν από εμπάθεια και μίσος να κατηγορηθεί ένας ολόκληρος κόσμος που στηρίζει την Χρυσή Αυγή ως «εγκληματική οργάνωση»;

Έγραψαν και είπαν από χθες χιλιάδες ανακρίβειες. Αυτά βεβαίως είναι λεπτομέρειες όταν δεν υπάρχει ήθος και ποιος το έχασε για να το βρουν οι κονδυλοφόροι; Έφτασαν στο σημείο να παραποιούν πλήρως τα λεγόμενα της Εισαγγελέως ή να «προσπερνούν» τεκμηριωμένα στοιχεία που δεν τους βολεύουν!

Διάβασαν τι αναφέρει η εισαγγελική πρόταση για τους «προστατευόμενους μάρτυρες» και τις καταθέσεις τους που «αντιβαίνουν στην κοινή λογική»; Διάβασαν τι κατάφεραν να «συνεισφέρουν» στην υπόθεση οι 147 μάρτυρες κατηγορίας; Διάβασαν ότι οι δράστες της δολοφονίας Λουκμάν έχουν καταδικαστεί και ότι η υπόθεση δεν έχει καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή; Διάβασαν για το μοναδικό γνήσιο καταστατικό; Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε για ώρες...

Αν δεν τα διάβασαν κακώς διατυπώνουν άποψη. Αν ναι, τότε δεν τους ενδιαφέρει η απονομή δικαιοσύνης. Τους ενδιαφέρει μόνο να εξαφανίσουν την Χρυσή Αυγή. Εμείς αντέξαμε στην λάσπη πολλά χρόνια και με μεγάλο κόστος: Τις ζωές δύο Συναγωνιστών και την στέρηση ελευθερίας πολλών ακόμα. Θα την υποστούμε ακόμα λίγους μήνες. Η ώρα της τελικής δικαίωσης πλησιάζει και η αλήθεια θα λάμψει.