Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Ευχετήριο μήνυμα του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής Ν.Γ. Μιχαλολιάκου για το Νέο Έτος

 


"Προς όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, εύχομαι το έτος 2021 να είναι ένα έτος γεμάτο ευτυχία, υγεία, δημιουργία και Αγώνες για μια ελεύθερη Ελλάδα. Θερμές ευχές ιδιαίτερα σε αυτούς που αντιστέκονται στην τυραννία της Παγκοσμιοποίησης που σήμερα πλέον έχει δείξει καθαρά το εφιαλτικό της πρόσωπο.

Το 2020 ήταν μια χρονιά σκληρή για την εθνικιστική Ιδέα, ήταν η χρονιά που η δικτατορία των διεφθαρμένων καταδίκασε τους εθνικιστές, που απροσκύνητοι έδωσαν για δεκαετίες τη μάχη της Εθνικής Αντίστασης. Τίποτε δεν τελείωσε όμως και δεν τελειώνει.

Από ένα κελί των φυλακών Δομοκού απευθύνω θερμό χαιρετισμό σε όλους τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισες σε πατρίδα και ομογένεια που παρέμειναν πιστοί στα τιμημένα λάβαρα με τον Μαίανδρο. Σε όλους αυτούς που δεν μετάνιωσαν και δεν προσκύνησαν. Όλα δείχνουν χαμένα όμως το πιο λαμπρό φως έρχεται μέσα από το πιο βαθύ σκοτάδι της νύχτας. Ενάντια σε κάθε «λογική» εύχομαι να είναι το 2021 το έτος που θα ξαναγεννηθεί μέσα από τις διώξεις και τις φυλακές και πάλι δυνατή η Ιδέα της Χρυσής Αυγής του Έθνους."

Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ


https://www.xrisiavgi.com