Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Στην Αυγή του 2021... λίγο πριν το πιο βαθύ σκοτάδι

 


Η χρονιά που φεύγει ήταν ένα έτος ανάθεμα για όλη την οικουμένη, μια χρονιά που άφησε πληγές και κανείς δεν θέλει να την θυμάται. Για εμάς όμως τους Χρυσαυγίτες ήταν εξαιρετικά διαφωτιστική και διδακτική.

Μετά από έναν πρωτόγνωρο και ανηλεή πόλεμο με εκλογική νοθεία και πρόθυμους αυτομολήσαντες, το σύστημα κατάφερε να θέσει την Χρυσή Αυγή εκτός Βουλής. Το Κίνημα φυσικά δεν λύγισε, συνέχισε υπό την σταθερή καθοδήγηση του Αρχηγού την αγωνιστική του πορεία και σχεδόν έναν χρόνο μετά βρέθηκε στις συστημικές δημοσκοπήσεις ξανά στο κατώφλι της Βουλής και να αναμένει την αθωωτική απόφαση και την δικαίωση που θα γινόταν το εφαλτήριο για μια νέα νικηφόρα πορεία.

Στις 7 Οκτωβρίου του 2020 όμως γίναμε όλοι σοφότεροι και διδαχτήκαμε ότι οι "δημοκράτες" δεν συγχωρούν.

Το δήθεν ελεύθερο και δημοκρατικό τους καθεστώς, αυτό το ψευτορωμαίικο, δεν συγχώρησε ένα Κίνημα και μια χούφτα Αγωνιστές που κατήγγειλαν τις βρωμιές και την προδοσία τους μέσα στον "ναό της Δημοκρατίας" τους.

Οι "δημοκράτες" που θα παρείχαν στην Χρυσή Αυγή μια... δίκαιη δίκη δεν συγχώρησαν ποτέ στον Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο πως δεν συμβιβάστηκε, δεν τους προσκύνησε στο Προεδρικό Μέγαρο, δεν συγχρωτίστηκε με τις κλίκες τους και την πρώτη και τελευταία δεκάρα που πήρε ως κρατική επιχορήγηση την επέστρεψε στον Ελληνικό Λαό.

Το ανελεύθερο και άδικο καθεστώς δεν συγχώρησε ποτέ στην Χρυσή Αυγή ότι είναι ένα Εθνικιστικό Κίνημα που πορεύεται με Αξίες και Ιδανικά και όχι μίζες και ρουσφέτια. Ένα Κίνημα που αφυπνίζει Ελληνικές συνειδήσεις και δεν απευθύνεται στα πιο ταπεινά ένστικτα των ψηφοφόρων. Το σύστημα δεν μας συγχώρησε ποτέ ότι είμαστε οι τελευταίοι Υπερήφανοι μέσα σε μια εξαθλιωμένη και παραπαίουσα κοινωνία αχρείων.

Διδαχτήκαμε, λοιπόν, αν και κατά βάθος το γνωρίζαμε καλά, πως τίποτα δεν θα μας χαριστεί, ακόμα και το αυτονόητο, αυτό που μας ανήκει, δηλαδή η Αθωότητα και η Δικαίωση. Λίγο πριν το πιο βαθύ σκοτάδι, την ζοφερή κατάσταση που η Πατρίδα μας βιώνει τώρα, θα χαράξει μια νέα Αυγή, μια Χρυσή Αυγή για τον Ελληνισμό και την Οικουμένη.

Αυτό όμως δεν θα γίνει, αγναντεύοντας την Ανατολή του Ηλίου. Θα χρειαστεί όλοι μας, από όποια θέση πολιτικής μάχης βρίσκεται καθένας, να βάλει το λιθαράκι του στο κτίσμα της Νίκης. Έχοντας ως πρώτο στόχο την Δικαίωση και την αποφυλάκιση των αθώων Συναγωνιστών μας ο Εθνικός Αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι τέλους. Γιατί μόνο έτσι ξέρουν να κάνουν οι Πιστοί: Να αγωνίζονται μέχρι την Νίκη!


Τηλέμαχος Παραβολάνος