Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Ν.Δ., Βιαστές, Χρυσή Αυγή και Τεκμήριο Αθωότητας

 


Ζούμε στην ψωροκώσταινα-γραικυλία του “1984” του Όργουελ και αναφέρομαι στην συνθλιπτική προπαγάνδα στα ΜΜΕ της Ν.Δ. Όποιος πει λέξη ενάντια στον Κουλή και την αυλή του είναι ανθέλληνας, προδότης και βεβαίως πράκτορας του ΣΥΡΙΖΑ. Το 5 είναι 4 υποχρεωτικά στο μικρό “big brother” του οργουελιανού βασιλείου της φιλελεύθερης πανούκλας του τόπου, που όλοι σήμερα ευλογούν και σύντομα θα καταριούνται.

Πριν λίγα χρόνια κατηγορήθηκε για το ευγενές αδίκημα της ασέλγειας κατά ανηλίκου ένας γαλάζιος αστέρας, ο πρώην βουλευτής Κερκύρας της Ν.Δ., Γεωργιάδης. Κανένα πρόβλημα για τους γαλάζιους ψευτο-εθνικόφρονες και βεβαίως ίσχυε γι’ αυτούς το τεκμήριο της αθωότητας. Απομακρύνθηκε είπαν από την θέση του στον κομματικό μηχανισμό ο ασελγός, αλλά όλοι γνωρίζουν ότι αλωνίζει στους πάνω ορόφους των γραφείων του κόμματος του Μωϋσή-Μητσοτάκη.


Πρόσφατο κρούσμα η περίπτωση ενός ακόμη κορυφαίου Νεοδημοκράτη, κομματάρχη του “ακροδεξιού” Βορίδη, προέδου της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και άνθρωπο του στενού περιβάλλοντος Μητσοτάκη. Ο εν λόγω κατηγορήθηκε για βιασμό και κακοδιαχείριση-αρπαχτές από μία Ολυμπιονίκη και έναν Ολυμπιονίκη. Και πάλι, όμως, η Ν.Δ. σεβάστηκε το ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ και απλά προχώρησε σε… ανάκληση της κομματικής ιδιότητας του κατηγορουμένου ως βιαστού! 

Για όλους, λοιπόν, σεβαστό το τεκμήριο της αθωότητας εκτός από την Χρυσή Αυγή παρ’ όλο το ΓΕΓΟΝΟΣ, που ισχύει μέχρι σήμερα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ τελεσίδικη απόφαση καταδίκης μας.

Με αφορμή μάλιστα την υπόθεση Μπεκατώρου και τον κατηγορούμενο ως βιαστή Νεοδημοκράτη οργίασαν και πάλι τα παπαγαλάκια της Ν.Δ., που μονότονα λένε το ίδιο παραμύθι ότι όποιος κατηγορεί το κόμμα τους είναι ένας άθλιος αριστερός, είναι βαλτός, είναι πράκτορας του ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτήν την γλοιώδη και ρυπαρή προπαγάνδα κατά κόρον χρησιμοποίησαν και συνεχίζουν να την χρησιμοποιούν εναντίον της Χρυσής Αυγής οι εργολάβοι της λάσπης (ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ!) της Ν.Δ. Μάλιστα είχαν μοιράσει και τους ρόλους. Οι “ακροδεξιοί” (“πατριώτες” και λοιπές ρυπαρές δυνάμεις του “χώρου”) έλεγαν ότι έχω κάνει μυστική συμφωνία με την ΝΔ για την… αθώωση μου. Οι Νεοδημοκράτες αλιτήριοι ψευδολόγοι έλεγαν ότι έχω κάνει μυστική συμφωνία με τον… ΣΥΡΙΖΑ! Σήμερα, που είμαι στις φυλακές Δομοκού, τι έχουν να πουν για τις “μυστικές συμφωνίες” όλοι αυτοί οι άθλιοι συκοφάντες; Τι έχουν να πουν κοντά σε αυτούς και κάποιοι πρώην “χρυσαυγίτες”, που διακινούσαν ή αποδεχόντουσαν αυτήν την “ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ” εναντίον μου γιατί τους βόλευε στα προσωπικά τους σχέδια; 


 Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος 

Γ.Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου


https://www.xrisiavgi.com