Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Εμετική δήλωση αριστεριστή συμβούλου και εκπροσώπου του ΔΣΘ : «Μπάτσοι-Γουρούνια-Δολοφόνοι».Ο ΔΣΘ και πάλι αδρανεί στις ακροαριστερές προκλήσεις!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
28-08-2013

Θέμα : Εμετική δήλωση αριστεριστή συμβούλου και εκπροσώπου του Δ.Σ.Θ.: «Μπάτσοι - Γουρούνια - Δολοφόνοι».

     
     Στις 26/08/2013, στην ομάδα επικοινωνίας «ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ» της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης "facebook", της οποίας διαχειριστής τυγχάνει ο πρώην πρόεδρος του Δ.Σ.Θ. Μ. Λαμτζίδης, ο εκλεγμένος στο Δ.Σ. του Δ.Σ.Θ. σύμβουλος Γ. Τζαμαδάνης, μέλος της Εναλλακτικής Πρωτοβουλίας Δικηγόρων, δημοσίευσε το εξής:

     George Tzamadanis
Η ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΤΕΝΤΩΝΕΙ..
ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ..

     Δεν θα ασχοληθούμε ούτε θα κρίνουμε  τον ίδιο τον κ. Τζαμαδάνη. Τα γραφόμενά του συμβαδίζουν με τις ιδέες του και εμείς απλόχερα του αναγνωρίζουμε το δικαίωμα που αυτός αρνείται σε εμάς: Το να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ούτως ή άλλως θεωρούμε ότι στην περίπτωση την δική του και των ομοϊδεατών του βρίσκει άριστη εφαρμογή η αρχαία ρήση «Έξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν»

     Δεδομένης όμως της θεσμικής του θέσης, όντας ο ίδιος εκλεγμένος σύμβουλος και πρόεδρος της Επιτροπής Λειτουργίας Δημοκρατικών Θεσμών του Δ.Σ.Θ. (σ.σ έβαλαν τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα!) προκύπτουν κάποια ερωτήματα προς τρίτους:

     1) Θεωρούν τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας ότι η δήλωση «ΜΠΑΤΣΟΙ-ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ» αρμόζει σε εκλεγμένο εκπρόσωπο των δικηγόρων και δη υπεύθυνο της επιτροπής ελέγχου της λειτουργίας των δημοκρατικών μας θεσμών; 
     2) Πρόκειται ο Δ.Σ.Θ. να αποδοκιμάσει την δήλωση του συγκεκριμένου μέλους του και να τον καθαιρέσει άμεσα από την θέση του υπευθύνου της συγκεκριμένης επιτροπής; 
     3) Πρόκειται με ψήφισμά του το Δ.Σ. του Δ.Σ.Θ. να εκφράσει την υποστήριξή του στους Έλληνες Αστυνομικούς οι οποίοι συλλήβδην χαρακτηρίστηκαν «ΜΠΑΤΣΟΙ-ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ» από τον κ.Τζαμαδάνη, ή ο Δ.Σ.Θ. εκδίδει ψηφίσματα μόνο όταν πρόκειται να υποστηρίξει ακροαριστερούς υπόδικους για τρομοκρατικές πράξεις (βλ. περίπτωση Σακκά);
     4) Για ποιον λόγο η πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ. του Δ.Σ.Θ. συνεχίζει να παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο και να ενθαρρύνει διά της ανοχής της την ασυδοσία μιας ελαχίστης ακροαριστερής μειοψηφίας η οποία είτε στοχοποιεί τους Έλληνες αστυνομικούς χρησιμοποιώντας τους γνωστούς εμετικούς χαρακτηρισμούς (βλέπε επίμαχες δηλώσεις Τζαμαδάνη) είτε επιχειρεί την φίμωση της ελεύθερης έκφρασης συναδέλφων; (βλέπε αντισυγκέντρωση κατά την ίδρυση της Κ.Ε.Δ.)  
     5) Ο πρώην πρόεδρος του Δ.Σ.Θ. κ. Λαμτζίδης, ο οποίος είναι διαχειριστής της συγκεκριμένης διαδικτυακής ομάδας συζήτησης με την ονομασία «ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ» (η οποία αριθμεί περί τα 4.000 μέλη) αποδοκιμάζει την συγκεκριμένη δήλωση Τζαμαδάνη; Εάν ναι, για ποιον λόγο δεν την διέγραψε αμέσως, όπως πράττει πολλές φορές με μηνύματα άλλων συναδέλφων με τα οποία διαφωνεί;
     Η Κίνηση Εθνικιστών Δικηγόρων ΤΙΜΑ  και ΣΕΒΕΤΑΙ τους Έλληνες Αστυνομικούς οι οποίοι ευσυνείδητα πράττουν το καθήκον τους, ακόμα και με τίμημα την ζωή τους. ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τους Έλληνες Αστυνομικούς, ως δικηγόροι, για τις εμετικές δηλώσεις του συγκεκριμένου εκπροσώπου του Δ.Σ.Θ. εναντίον τους. Και ζητάμε συγγνώμη εμείς, παρόλο που δεν ευθυνόμαστε, διότι ξέρουμε ότι κανείς από τους εκπροσώπους των συναδέλφων μας στον Δ.Σ.Θ. δεν πρόκειται να το πράξει. Οι μεν αριστεροί λόγω των αρρωστημένων ιδεοληψιών τους, οι δε «δεξιοί» επειδή φοβούνται μήπως οι αριστεροί τους χαρακτηρίσουν..... ....φασίστες!
     Η εκλογή εκπροσώπων της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δ.Σ.Θ. που θα προκύψει στις επόμενες εκλογές, εγγυάται ότι η ασυδοσία των αριστεριστών εντός του Δ.Σ.Θ. θα λάβει τέλος και η φωνή της κοινής λογικής και της σοβαρότητας θα υπερισχύσει έναντι των ακροαριστερών κραυγών.


Θεσσαλονίκη, 28-08-2013

Γραφείο Τύπου
ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ
ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ