Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Η γυναίκα στη Λαϊκή Εθνικιστική κοινότητα


Το σαθρό υπάρχον πολιτικό σύστημα σε συνεργασία με τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, μη έχοντας τι να προσάψουν στην Χρυσή Αυγή, έχουν επινοήσει μια σειρά από όχι απλά αβάσιμες και γελοίες κατηγορίες, αλλά θα μπορούσαμε να πούμε ότι ξεπερνάνε τα όρια χολιγουντιανής επιστημονικής φαντασίας. Ανάμεσα σε «λυκάνθρωπους», «σατανιστές», «βρικόλακες», «δολοφόνους», όπως μας έχουν αποκαλέσει κατά συρροή, πρόσθεσαν και τον χαρακτηρισμό των «μισογύνηδων». Η σουρεαλιστική αυτή κατηγορία δεν έχει καμία σχέση, βέβαια, με τον πραγματικό ρόλο της γυναίκας στον Εθνικισμό.


Η σημερινή γυναίκα και δη η σημερινή Ελληνίδα έχει συνεπαρθεί από το παραμύθι του lifestyle και της καριέρας, θέτοντας τα σε πρώτη προτεραιότητα και αποπροσανατολίζοντας την από την πραγματική ουσία του ύψιστου ρόλου της, την Μητρότητα. Αναλώνοντας πολύτιμο προσωπικό χρόνο, επιδιώκει με κάθε τρόπο και μέσο την πιστή τήρηση του lifestyle, αδιαφορώντας η ίδια, για το αν αυτό την καθιστά ένα διακοσμητικό σκεύος κενού περιεχομένου. Τα χαρακτηριστικά του προτύπου της σύγχρονης γυναίκας που ακολουθεί με απαράμιλλη αφοσίωση τους κανόνες του lifestyle, είναι οι χαμηλοί ηθικοί φραγμοί, οι γνωριμίες, οι κλίκες, η εκχυδαϊσμένη και εξευτελισμένη εμφάνιση και κυρίως οι πλαστικές επεμβάσεις. Χαρακτηριστικά, τα οποία την αναγάγουν σε μια καρικατούρα και την απομακρύνουν από την υπόσταση και αξία του ανθρώπινου όντος.

Η φεμινιστική πανούκλα, που έχει απλωθεί στις μέρες μας, έχει εισάγει στην κοινωνία μας την εγκληματική τεχνική της άμβλωσης, η οποία αποτελεί την πιο σαδιστική φονική ενέργεια στην ιστορία της ανθρωπότητας. Καταδικαστέα πράξη, όχι μόνο για λόγους ηθικής και ανθρωπισμού, αλλά και για λόγους υπογεννητικότητας. Το δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι τεράστιο, σύμφωνα με τις διεθνείς στατιστικές υπηρεσίες. Δυστυχώς, η Ελλάδα κατέχει τα πρωτεία στις εκτρώσεις με 400.000 εκτρώσεις τον χρόνο, ενώ το ποσοστό των γεννήσεων των αλλοδαπών έχει αγγίξει το 40%.

Σε όλη αυτή την σήψη και τα παρακμιακά πρότυπα της σύγχρονης κοινωνίας, η Ελληνική Ιστορία έχει αντιπαραβάλει ένα αναρίθμητο πλήθος λαμπρών γυναικείων παραδειγμάτων, από αρχαιοτάτων χρόνων ακόμη.

Η αρχαία Σπαρτιάτισσα, οι Σουλιώτισσες, οι ηρωίδες του 1821, οι Ελληνίδες δασκάλες και μητέρες του Μακεδονικού Αγώνα είναι μερικά από τα φωτεινά παραδείγματα, που σηματοδοτούν την παρουσία, την προσφορά και την αξία της Ελληνίδας ως Μητέρας, Συντρόφου και Συμπολεμίστριας.  

Βαδίζοντας στα χνάρια των προγόνων μας, οι γυναίκες της Χρυσής Αυγής δεν υποβιβάζουν τον εαυτό τους σ ένα σκεύος ηδονής ή σε ψεύτικες όμορφες κούκλες. Έτσι, έχοντας συνειδητοποιήσει την χάρη, την αισθητική και τον προορισμό της γυναικείας φύσης, υπερασπίζονται  τις αρχές, τα ιδανικά και τις παραδόσεις τα οποία έχουν εξαλειφθεί σ ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό του κοινωνικού ιστού του Έθνους μας. Πηγαίνοντας κόντρα στο ρεύμα, που θέλει τις γυναίκες ανούσια και καταναλωτικά αδηφάγα όντα, δίνουν το παράδειγμα, ακολουθώντας έναν τρόπο ζωής, βασιζόμενο σε αρχέγονες φυσικές αξίες. Η Μητρότητα αποτελεί για τις γυναίκες  της Χρυσής Αυγής το ύψιστο καθήκον απέναντι στην Ράτσα. Σαν άλλες Σπαρτιάτισσες διαπαιδαγωγούν τα παιδιά τους με βάση τα εθνικά ιδεώδη και τις αξίες του Έθνους μας.

Ο άντρας και η γυναίκα αλληλοσυμπληρώνονται,  καθώς αποτελούν δύο διαφορετικές υποστάσεις, με διαφορετικούς ρόλους. Επομένως δεν τίθεται θέμα ισότητας.  Στον Εθνικισμό προέχει το Έθνος, οπότε συνεργάζονται όλοι για την Εθνική Πολιτεία.

Πηγή:ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ-ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ